Kassan på lekia

Om oss

Lekia är Ålands äldsta och största leksaksbutik. Förutom leksaker så hittar du även bland annat pyssel, spel, sportredskap, maskeradartiklar, modellsatser, hobby & radiostyrt hos oss. Utöver allt detta så har vi dessutom en stor babyavdelning (Lekia Baby) där du hittar allt från nappar och skötselartiklar till bilbarnstolar. Vi har alla de stora välkända varumärkena och produkterna i branschen, och vi överraskar ofta med att ha nya och spännande specialprodukter och varumärken.

Service och trygghet

Vi vill att du känner dig välkommen och uppskattad, vi försöker alltid lite extra för att hjälpa just dig. Är det något du saknar i vårt breda sortiment så anstränger vi oss för att få tag på produkten via våra duktiga leverantörer. Om någon produkt av någon anledning skulle vara felaktig, ha någon brist eller om du behöver byta den mot något annat så hjälper vi dig snabbt och enkelt utan krångel.

Upplevelser

Förutom att handla bra produkter till bra pris så vill vi även att det ska vara roligt att besöka oss. Därför har vi under hela året olika butiksevent, tävlingar, produktdemonstrationer och annat skoj för oss.

Jan-Erik Karlsson

VD